lunes, 26 de marzo de 2012

Exposición Fotografica

Confirmada la fecha de la Exposicion fotografica organizada por Xuemei, y con la colaboración de los empresarios y residentes chinos de Alboraya, la exposicion titulada "entre pobles", se podra ver en la Casa de la Cultura de Alboraya, desde el dia 14 al 28 de Septiembre.


“ Entre  pobles ”


Naix d'una iniciativa decidida d'acostament a les famílies xineses residents a Alboraya. Ells són els protagonistes d'esta Exposició, que mostra imatges d'ells i les seues famílies en la seua localitat d'origen, a Xina, junt amb altres fotografies de la seua vida actual a Espanya.

La finalitat de l'Associació Xuemei, podria resumir-se en acostament de cultures i per a això resulta fonamental la relació i acostament entre les persones. Hem anat a visitar-los, a presentar-nos i a invitar-los, no sols a comptar-nos la seua història en imatges, sinó a formar part activa de la nostra Associació a què, sense ells, li faltaria part de l'essència.

L'Exposició (de la que en estos moments s'està recopilant el material) comptarà amb al voltant de dotze obres, la història de dotze famílies. La inauguració està prevista per al dia 14 del mes de setembre de 2012, a Alboraya.





No hay comentarios: